joi, 24 noiembrie 2016

Evenimente pentru weekend XXXIII & weekend vlog

Salutare tuturor,


Avem în față un nou weekend plin de târguri și evenimente la care, personal, vreau să particip! Mai ales că sărbătorile de iarnă sunt pe aproape și vreau să caut din timp cadouri frumoase!


Best of Handmade & Design este târgul unde cei mai buni artiști se întâlnesc pentru a-și expune cele mai frumoase creați: bijuterii, haine, accesorii, obiecte de decor și multe alte surprize! Vă recomand cu drag târgul, sigur găsiți ceva pe gustul vostru sau poate chiar un cadou inspirat! Mai multe, aici --> https://www.facebook.com/events/719543511531369/.


O noua ediție de Yard Sale are loc în acest weekend unde, cum deja cred că știți, găsiți haine, accesorii și fel și fel de obiecte, la prețuri rezonabile, numai bune de luat acasă! Detalii, aici --> https://www.facebook.com/events/714586652040300/.


Love Yard Sale este târgul lucrurilor frumoase care merită încă o șansă să fie purtate cu drag! Voie bună, varietate de articole și multe alte surprize, așa că nu ratați evenimentul --> https://www.facebook.com/events/1504555646372301/.


Art Fashion Fair sau, un alt târg îndrăgit, care ne așteaptă să-i trecem pragul și să descoperim piese unice, accesorii, haine sau diverse obiecte care pot fi un cadou interesant de sărbători. Mai multe, aici --> https://www.facebook.com/events/210151829420564/.


Și un alt târg interesant ar fi Made in Womania, cu un program destul de interesant, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici! Programul complet, aici --> https://www.facebook.com/events/683720645110308/.


Weekend-ul ce a trecut am fost o fugă până la mare! Dacă vreți să vedeți cum a fost, click pe videoclipul de mai jos:
Un sfârșit de săptămână frumos!
V-am pupat!




Disclaimer: Imaginile și textele de pe blog îmi aparțin. Înainte de a folosi vreun text sau vreo fotografie trebuie să-mi cereți acordul scris. Nu sunt plătită de către societățile sau brandurile menționate pentru a scrie despre ele. Punctele de vedere sunt strict personale și nu sunt afiliată acestor companii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu