joi, 17 noiembrie 2016

Evenimente pentru weekend XXXII & weekend vlog

Salutare tuturor,


Pentru acest weekend vă propun câteva evenimente, foarte interesante, la care trebuie să ajungeți!




Încep cu Second Chance Yard Sale, târgul care ne îndeamnă să recliclăm, reutilizăm și să revindem haine, accesorii, încălțăminte, bijuterii și multe altele! Mai multe, aici --> https://www.facebook.com/events/1270377609692556/.


Yoga Festival este locul perfect pentru a face puțină mișcare în acest weekend sau, de ce nu, să încercăm pentru prima dată yoga! Clasele sunt create astfel încât să acomodeze orice nivel! Programul complet, aici --> https://www.facebook.com/events/1216341021733051/.


Târgul Gaudeamus se desfășoară în această perioadă. Eu am să merg în weekend și abia aștept, pentru că au loc diverse lansări de carte, iar invitatul de onoare este China! Toate informațiile sunt disponibile aici --> https://www.facebook.com/events/1552128784803683/.


Și dacă am vorbit despre Gaudeamus, trebuie să vă spun că duminică, de la ora 12, are loc în cadrul acestui târg lansarea cărții Jamila Cuisine! Eu o ador pe Jamila, rețetele ei sunt minunate, iar cartea aceasta vine într-un moment perfect, fiind cadoul ideal pentru voi sau pentru cei dragi în perioada sărbătorilor! --> https://www.facebook.com/events/366539637030441/


Despre cum a fost weekendul trecut la târguri, în videoclipul de mai jos:




Weekend frumos!
V-am pupat!




Disclaimer: Imaginile și textele de pe blog îmi aparțin. Înainte de a folosi vreun text sau vreo fotografie trebuie să-mi cereți acordul scris. Nu sunt plătită de către societățile sau brandurile menționate pentru a scrie despre ele. Punctele de vedere sunt strict personale și nu sunt afiliată acestor companii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu