joi, 10 noiembrie 2016

Evenimente pentru weekend XXXI & weekend vlog

Salutare tuturor,


În acest weekend vă spun că nu sunt foarte multe evenimente, dar sunt interesante și pe unele chiar le aștept cu interes!
V for Vintage este unul dintre cele mai așteptate evenimente de cultură vintage și design contemporan și este unul dintre evenimentele mele preferate și particip cu drag de fiecare dată. Sper să treceți și voi pe la acest târg, așa că vă las detaliile despre eveniment aici --> https://www.facebook.com/events/1788226731465615/.


Vii pentru Vintage  este târgul unde găsiți cele mai frumoase accesorii vintage, la prețuri prietenoase! Vă recomand cu drag acest eveniment --> https://www.facebook.com/events/1807461079525333/.


Bounty Fair ne promite un weekend plin, cu ateliere, târg și chiar o zonă restaurant, cu scopul de a populariza creativitatea și talentul românesc! Toate detaliile despre acest eveniment le găsiți aici --> https://www.facebook.com/events/1715649112094824/.


Ozosep - Târg gastro-cultural ne așteaptă în acest weekend pentru a cunoaște personal producătorii, pentru a degusta delicatesele și pentru a participa la diverse ateliere ce au loc în cadrul evenimentului. Mai multe, aici --> https://www.facebook.com/events/884881724945561/.


Despre cum mi-am petrecut eu weekendul ce a trecut aflați în vlog:


Weekend frumos! V-am pupat!


Disclaimer: Imaginile și textele de pe blog îmi aparțin. Înainte de a folosi vreun text sau vreo fotografie trebuie să-mi cereți acordul scris. Nu sunt plătită de către societățile sau brandurile menționate pentru a scrie despre ele. Punctele de vedere sunt strict personale și nu sunt afiliată acestor companii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu