joi, 16 iunie 2016

Evenimente pentru weekend X & Weekend vlog

Salutare tutror,


În această săptămână majoritatea avem parte de un weekend prelungit și, probabil, v-ați făcut deja planuri pentru a pleca din București! Dar dacă decideți totuși să rămâneți în oraș puteți arunca o privire peste evenimentele ce au loc în acest weekend!
Sâmbătă și duminică suntem invitate la Jaques Pot, unde are loc a 55-a ediție de Yard Sale. V-am arătat în vlog-ul de acum două săptămâni care este atmosfera, așa că nu aveți nici un motiv pentru care să ocoliți acest târg! Intrați pe pagina evenimentului pentru alte detalii --> https://www.facebook.com/events/782914005141486/.

În grădina ceainăriei La un ceai, în această sâmbătă, cei de la CoolBag ne invită să descoperim gentuța perfectă sau perechea de sandale care să ne însoțească în această vară! Programul, aici --> https://www.facebook.com/events/106932336400506/.

Și tot la ceainăria La un ceai are loc Waffles Madness. Rezervați-vă un loc, aici --> https://www.facebook.com/events/1749682105277846/.

La Muzeul Național al Satului are loc festivalul Namaste India, un târg cu produse tradiționale, program artistic, mâncare specifică, proiecții de filme și multe alte ateliere interesante, care au ca scop să ne aducă mai aproape de cultura acestui minunat popor! Detalii suplimentare, aici --> https://www.facebook.com/events/253355601690756/.

Natura Fest are loc în acest weekend, în Parcul Izvor. Este un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Mediului, care își propune să ne inspire în a acționa împotriva degradării accelerate a mediului! Intrarea este  liberă și în plus vom avea parte de recitaluri ale unor artiști consacrați! Despre acest eveniment aflați mai multe, aici --> https://www.facebook.com/events/275727662769431/.

Cam acestea sunt evenimentele din acest weekend! Sper să ajung la cât mai multe, dar până atunci puteți urmării vlog-ul de săptămâna trecută:



În zona de comentarii aș vrea să-mi spuneți dacă mai sunt și alte evenimente la care putem participa!
Weekend magic!
V-am pupat!


Disclaimer: Imaginile și textele de pe blog îmi aparțin. Înainte de a folosi vreun text sau vreo fotografie trebuie să-mi cereți acordul scris. Nu sunt plătită de către societățile sau brandurile menționate pentru a scrie despre ele. Punctele de vedere sunt strict personale și nu sunt afiliată acestor companii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu