duminică, 17 mai 2020

Plantur 39 Color Brown

Vă deranjează firele de păr alb cu aspect neplăcut sau părul alb crescut la
rădăcini? SOS – ajutor pentru îngrijirea părului acasă

Viața socială este acum redusă la minim. Ceea ce nu se poate spune despre părul vopsit, cu acea linie albă în continuă creștere la rădăcini. Chiar dacă stilistul în care avem cea mai mare încredere nu ne poate ajuta acasă, persoanele cu păr șaten sau blond chiar pot rezolva această problemă cu ajutorul șamponului Plantur 39 Color Brown & Blonde și a balsamului Plantur 39 Color Brown & Blonde.Spune “La revedere” primelor fire de păr alb și părului alb crescut la rădăcini
Plantur 39 Color Brown & Blonde te ajută să mergi la coafor mai rar. Întreaga gamă Plantur 39 Color oferă o soluție simplă pentru a prelungi perioada de timp dintre două vizite la coafor. Gama Plantur 39 Color oferă o soluție simplă pentru părul vopsit șaten sau blond atunci când apar primele fire albe și părul alb la rădăcini. Pigmenții din compoziția acestor produse se acumulează treptat pe suprafața firului de păr, la fiecare spălare, astfel încât spălările repetate au ca rezultat o culoare mai intensă, iar firele albe sunt acoperite.
Utilizarea ambelor produse: mai întâi a șamponului și apoi a balsamului, îmbunătățește efectul de culoare. Fiecare dintre cele două produse se lasă să acționeze pe scalp între 2 și 5 minute, în funcție de intensitatea dorită a culorii. Apoi părul se clătește cu apă din abundență.

Cafeina capătă culoare: fără păr alb crescut la rădăcini, fără fire albe, fără fire de păr căzute, fără un păr
cu probleme.
Produsele de culoare Plantur 39 conțin și un complex de ingrediente active care protejează rădăcina părului de epuizarea cauzată de schimbările hormonale apărute cu înaintarea în vârstă. 
Cafeina întărește rădăcinile, ea fiind detectată în foliculii piloși dacă este lăsată pe scalp doar 2 minute.

Plantur 39 - Plantur 39 oferă o gamă special creată pentru prevenirea căderii părului la femei cauzată de schimbările hormonale apărute cu înaintarea în vârstă; o gamă adaptată nevoilor specifice părului. Plantur oferă îngrijirea potrivită, indiferent dacă e vorba doar de un păr fin, devitalizat sau chiar de părul vopsit.
La gama Plantur39 s-au adăugat, de curând, produsele Plantur 39 Color Blonde & Brown.
Produsele sunt disponibile în farmacii, dar și online.
Pentru mine gama Plantur 39 Color Brown pare să fie fix ceea ce-mi trebuie. Nu am părul vopsit, dar am ceva fire albe, dar nu vreau să mă vopsesc doar pentru ele.
Până acum am folosit doar de două ori produsul și ce am observat este că firele albe au căpătat o ușoară tentă gălbuie (care nu arată rău și, cu timpul, firele albe nu vor mai fi atât de evidente), părul este extrem de strălucitor și mătăsos, fin la atingere.
O să fac un update pe YouTube, dar după ce termin de folosit produsele.

Voi le-ați încercat? Cum vi s-au părut?

V-am pupat,
Georgiana

2 comentarii:

 1. Pare promitator, mai ales ca, decand am intrat in izolare, nu m-am mai vopsit.
  Desi am par alb, cam 60% din el, as prefera sa incerc si eu samponul.
  Parul meu este ca o maturica din cauza vopselei de par...
  Multumesc pentru articol!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu drag!
   Idee e ca trebuie sa te tii de el, daca vrei sa vezi rezultate. Nu e vopsea si nu o sa fie acelasi rezultat, dar cumva zic eu ca imbunatateste aspectul.
   O sa folosesc doar produsele astea pana se termina si la final vin cu un update sa vedem atunci care e situatia!
   Te pup :*

   Ștergere