sâmbătă, 14 martie 2020

Recomandari Filme & Seriale

Traversăm o perioadă dificilă și sper că sunteți bine, că lucrați de acasă (dacă aveți cum, evident) și că țineți cont de sfaturile autorităților!
Dar nu despre asta vreau să vorbim, ci despre filme și seriale! Dacă tot suntem izolați la domiciliu, să profităm, zic 😀!
Încep cu trei documentare True Crime, vazute recent! Am o lista mult mai mare si daca mai vreti recomandari, let me know 😀

  • The Trials of Gabriel Fernandez - Realizatorul de film Brian Knappenberger investighează moartea tragică a unui băiat din California, în vârstă de 8 ani, care a îndurat abuzuri groaznice din partea mamei sale și a iubitului acesteia. Este un documentar destul de emoționant, terifiant, dar care scoate la iveală și foarte multe nereguli care au loc în sistemul de protecție socială, sistem care nu reușește nici el să-l ajute pe micuțul Gabriel.
    Mai multe, aici. Documentarul este disponibil pe Netflix.
  • The Pharmacist În 1999, după ce și-a pierdut fiul din cauza traficanților de droguri din New Orleans și lipsit de răspunsuri din partea poliției, un mic farmacist din oraș - Dan Schneider - se angajează într-o urmărire periculoasă pentru a găsi și a aduce criminalul fiului său în justiție. După tot acest eveniment, un număr foarte mare de tineri, aparent sănătoși, încep să viziteze farmacia lui Dan cu prescripții de doză mare pentru OxyContin. Simțind o criză cu mult înainte ca epidemia de opioid să obțină atenție la nivel național, Dan are o nouă misiune: să salveze viața altor tineri din comunitatea sa. Mai multe, aici. Documentarul este disponibil pe Netflix.
  • The Innocent Man - Povestea lui Ron Williamson, un bărbat din Oklahoma care a stat 11 ani condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu a comis-o. Bazat pe „Omul nevinovat: crimă și nedreptate într-un oraș mic” al lui John Grisham. Este un caz socant, justitia uneori, din pacate, mai greseste. Ron Williamson a avut...noroc, desi sa stai 11 ani in inchisoare asteptand injectia letala, te marcheaza pe viata, chiar daca intr-un final s-a demonstrat ca era nevinovat. Detalii, aici si, la fel, disponibil pe Netflix.

Seriale? Sigur ca am si seriale! Stiu ca va plac si de ceva vreme m-au prins si pe mine:
  • Grace and Frankie - Aflând că soții lor nu sunt doar parteneri de muncă, ci au fost și implicați romantic în ultimii douăzeci de ani, două femei cu o relație deja încordată încearcă să facă față împrejurărilor împreună. Doua femei trecute de 70 de ani, care pe langa situatia creata de sotii lor, trebuie sa faca fata si provocarilor care apar cu varsta! Doua femei care, poate, abia acum se descopera pe sine si se reinventeaza! Va spun ca e super amuzant, iar Jane Fonda si Lily Tomlin sunt minunate! Minunate!! Aici aveti detalii, iar de vazut, pe Netflix!
  •  The Handmaid`s Tale - astept cu mare interes noul sezon si presupun ca acest serial nu mai are nevoie de prezentare! Am citit cartea si m-am bucurat cand am vazut ca apare si un serial. Deja s-a ajuns la sezonul patru si , daca nu le-ati vazut pe primele trei, pai acum este momentul sa recuperati! Este disponibil pe HBO Go, iar mai multe informatii gasiti aici.
  • Brooklyn Nine-Nine - un sitcom simpatic, amuzant, disponibil pe Netflix! Serialul a fost anulat dupa cateva sezoane dar, datoritota fanilor care au facut o petitie online, a fost salvat si uite asa au ajuns la sezonul 8! Abia astept noile episoade, iar pentru mai multe detalii va invit sa cititi pe Imdb!
    Până să trecem la filme, vă spun ce seriale / documentare vreau să văd: 
  • In the mind of Aaron Hernandez
  • The Kominsky Method
  • McMillions
Filme! Am o lista mare, vă las direct link-urile către Imdb și vă spun din start că sunt filme care mi-au plăcut (altfel nu ajungeau pe listă, logic)! Pe unele le găsiti pe Netflix / HBO, pe altele le-am văzut la cinema! Nu e momentul să mergem la cinema, dar posibil să apară și online!
  • The Gentlemen - film cu mafioți. Mafioți adevărați. Are de toate: împușcături, bătăi, faze amuzante și actori de prima mână!
  • The Two Popes - superb! Un dialog excelent între actualul și fostul Papă. 
  • Marriage Story - părerile sunt împărțite când vine vorba de acest film. Mie mi-a plăcut, chiar dacă pe alocuri actorii nu m-au convins. 
  • The Irishman - un film bun, dar greoi. M-am decis să îl văd doar pentru că joacă Robert DeNiro! 
  • Victoria & Abdul - încă un film pe care l-am văzut datorită actorilor. Mai exact datorită actriței din rolul principal, Dame Judi Dench. E ușor de urmărit și chiar amuzant!
Și mă opresc aici cu recomandările! Am mai multe dar nu vreau să vă plictisesc cu o listă prea lungă! Sunt curioasă voi ce urmăriți, filme sau seriale / documentare, așa că aștept comentariile voastre pe această temă!

Vă pup și aveți grijă de voi ❤️❤️❤️!
Georgiana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu