joi, 1 septembrie 2016

Evenimente pentru weekend XXI & weekend vlog

Salutare tuturor,


Primul weekend de toamnă vine cu foarte multe târguri și evenimente! Cumva să uităm că vara a trecut... Îmi place vara pentru atmosfera sa de vacanță, terasele răcoroase, liniștea orașului, pentru aminitirile ce ne rămân alături o viață!


Dar să nu ne lăsăm cuprinși de melancolie și să trecem la ale noastre, mai exact evenimentele și târgurile ce au loc în acest weekend!


Încep cu binecunoscutul For the Love of Fashion - Târg handmade, design & yard sale! Dacă vreți să vă pregătiți pentru zilele mai reci de toamnă, eu zic că trebuie să le treceți pragul! Programul complet, aici --> https://www.facebook.com/events/1668347116826175/.


La Yard Sale scotocim după diverse accesorii care ne vor ține de cald în zilele mai reci de toamnă. Micile comori vă așteaptă în acest weekend, așa că intrați pe pagina evenimentului pentru a afla toate detaliile --> https://www.facebook.com/events/321808474830322/.


Festivalul Ambasadelor scoate de această data Cuba în stradă! Culoare, muzică, tradiție și multe, multe alte surprize vă așteaptă la Aroma de Cuba! Nu trebuie ratat acest event --> https://www.facebook.com/events/1791405864463403/.


Dacă vă place berea aveți noroc, pentru că în acest weekend are loc Bucharest Craft Beer Festival. Și pe lângă bere veți avea parte și de alte surprize, cum ar fi târguri sau expoziții, street food și multe altele. Mai multe, aici --> https://www.facebook.com/events/1189280491139713/.


Și un festival ... gustos, Zilele Usturoiului, ne promite mâncare delicioasă, show-uri culinare, muzică și dansuri tradiționale! Dacă vi se pare interesant, accesați --> https://www.facebook.com/events/1594957930803856/.


Iar BikeFest 216 este locul unde veți găsi cele mai interesante și amuzante competiții, activități de relaxare, muzică și multe premii! Foarte important, trebuie să vă duceți cu bicicleta! Toate informațiile, aici --> https://www.facebook.com/events/481890642007681/.


Cam acestea sunt evenimentele pentru acest sfârșit de săptămână! Iar dacă doriți să vedeți cum a fost săptămâna mea, click pe videoclipul de mai jos!


Un început de toamnă senzațional vă doresc și un weekend minunat!
V-am pupat!




Disclaimer: Imaginile și textele de pe blog îmi aparțin. Înainte de a folosi vreun text sau vreo fotografie trebuie să-mi cereți acordul scris. Nu sunt plătită de către societățile sau brandurile menționate pentru a scrie despre ele. Punctele de vedere sunt strict personale și nu sunt afiliată acestor companii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu