joi, 18 august 2016

Evenimente pentru weekend XIX & weekend vlog

Salutare tuturor,

Un nou weekend la orizont, deci începem să ne facem planuri cum și unde să ni-l petrecem! Pentru că este sezonul concediilor, evenimentele nu sunt multe, dar sunt sigură că iubitoarele de târguri or să se bucure de cele două yard sale-uri ce au loc în București!

Primul târg, Handmade, Design & Yardsale, ne așteatpă în acest weekend cu haine și accesorii interesante, cu design unic, nonconformist, menite să ne scoată ținutele din anonimat! Toate detaliile, aici --> https://www.facebook.com/events/2075593989333293/.


Yard Sale ne așteaptă la ultima scotoceală din această vară! Cumpărături cu buget mic, mici comori ce se vor descoperite și multe, multe alte surprize, toate într-o singură locație, doar în acest weekend! Mai multe informații, aici --> https://www.facebook.com/events/1034768353281315/.


Și dacă doriți să vă răcoriți cu un icetea sau o limonadă delicioasă, în compania unor prăjituri și waffles delicioase, cei de la ceainăria La un ceai vă așteaptă și în acest weekend să le treceți pragul și să le degustați toate bunătățile! Rezervați-vă un loc, aici --> https://www.facebook.com/events/1674617932859804/.


Weekend vlog-ul de săptămâna trecută îl puteți vedea mai jos:




Și nu uitați în zona de comentarii să-mi spuneți ce alte evenimente mai au loc prin oraș! Weekend frumos!
V-am pupat!




Disclaimer: Imaginile și textele de pe blog îmi aparțin. Înainte de a folosi vreun text sau vreo fotografie trebuie să-mi cereți acordul scris. Nu sunt plătită de către societățile sau brandurile menționate pentru a scrie despre ele. Punctele de vedere sunt strict personale și nu sunt afiliată acestor companii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu