joi, 12 mai 2016

Evenimente pentru weekend - V

Salutare tuturor,

Mă bucur să observ că acest gen de articole vă plac, așa că la începutul fiecărei săptămâni sunt în căutarea evenimentelor care se vor desfășura în weekend! Acest sfărșit de săptămână nu face excepție, așa că o să încep inventarierea evenimentelor și târgurilor!

Începând de mâine până în weekend, inclusiv,  Sephora România ne invită să descoperim noile produse marca Dior! Evenimentul are loc în Afi Palace Cotroceni, iar aici --> https://www.facebook.com/events/160659594336537/ o să aflați mai multe informații!

La Muzeul Național al Țăranului Român are loc un târg de articole meșteșugărești! Începând de vineri, veți găsi de toate, de la mâncare până la bijuterii! Vin oameni din toate colțurile tării, cu fel și fel de preparate gustoase dar o să avem parte și de o expoziție a obiectelor vechi, românești! Linkul către eveniment este: https://www.facebook.com/events/1071468119581137/ .

De vineri până duminică, la Grădina Botanică din București are loc expoziția națională de violete africane! Recunosc că mi se pare interesantă tema expoziției și, sper din tot sufletul, să pot ajunge! Iar pe pagina de Facebook găsiti și alte detalii: https://www.facebook.com/events/1730785033871804/.

Sunteți pasionate de burgeri? Eu da, iar în acest weekend, la Verde Stop, are loc BurgerFest 2016! Ne promit peste 50 de sortimente de burgeri, concerte și multă relaxare! Pe mine m-au convins și sper din tot sufletul să ajung! Dacă sunteți interesate puteți accesa acest link --> https://www.facebook.com/events/901569039962762/ pentru programul complet!

Dacă, în schimb, sunteți adeptele unei diete bio în acest weekend are loc Agenda Bio, adică un eveniment dedicat produselor bio! De la mâncare până la cosmetice, veți găsi de toate! Mai mult, evenimentul se desfășoară în aer liber, în curtea Casei Universitarilor, București, iar intrarea costă 5 lei! Programul complet al târgului și detalii despre expozanți veți găsi aici --> https://www.facebook.com/events/226415677697395/ .

Avem în acest weekend evenimente de beauty, în aer liber sau indoor, cu și despre mâncare, dar și un târg de fashion! Un yard sale, mai exact Love Yard Sale! Știm deja cum stă treaba la astfel de evenimente.. scotocim după mici comori, după obiectele acela care ne scot ținuta din anonimat! Fie că este vorba de o bijuterie drăguță, un pantof sau o poșetă, sau poate chiar o rochiță numai bună pentru anotimpul cald, toate se găsesc aici --> https://www.facebook.com/events/463598893836191/ !

La Biblioteca Națională a României debutează Astro Fest! Din programul evenimentului îmi dau seama că este unul nu doar extrem de interesant, dar și educativ! Mă pasionează acest domeniu și dacă sunteți și voi interesate găsiți aici --> https://www.facebook.com/events/644952029002358/ programul complet al activităților!

Sâmbătă are loc în parcul Carol din București Festivalul Luminii. Evenimentul este realizat de Organizația Națională a Cercetașilor României! Acest festival este deja la a opta ediție și promit multe activități și ateliere interesante, atât pentru copii cât și pentru adulți! Aici -->  https://www.facebook.com/events/236808723334593/ găsiți toate informațiile legate de acest eveniment!

Și, ca de obicei, ceainăria La un ceai ne așteaptă și în acest weekend cu delicioasele lor waffles și ceaiuri aromate! După toate plimbările de la un târg la altul, un ceai și însoțit de niste waffles pufoase vin la fix în programul nostru! Pe Facebook --> https://www.facebook.com/events/1154791094553071/ găsim programul lor complet!

Sunt sigură că am ratat câteva evenimente sau târguri, așa că dacă le știti, îmi puteți spune despre ele în zona de comentarii! Voi pe unde plănuiți să ajungeți în acest weekend?
Dacă doriți să vedeți cum a fost weekendul meu, urmăriți clipul de mai jos:

Acestea fiind spuse, vă doresc un weekend minunat!
V-am pupat!


Disclaimer: Imaginile și textele de pe blog îmi aparțin. Înainte de a folosi vreun text sau vreo fotografie trebuie să-mi cereți acordul scris. Nu sunt plătită de către societățile sau brandurile menționate pentru a scrie despre ele. Punctele de vedere sunt strict personale și nu sunt afiliată acestor companii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu