joi, 2 martie 2017

Evenimente de Martisor si Ziua Femeii

Salutare tuturor


Si 'La multi ani de Martisor!' ! Dar 1 Martie a trecut si ne apropiem cu pasi repezi de Ziua Femeii, ocazie buna pentru a va indica targurile si evenimentele dedicate acestei zile!


Incep cu un targ pe care il sustin si vi-l recomand, Easy Fair de Ziua Ei! In perioada 7 - 8 martie 2017, la Magazinul Victoria, se desfasoara o editie speciala de Ziua Femeii a targului de handmade, „Easy Fair...de ziua Ei”. Cei care sunt in cautarea unor daruri unicat pentru doamne si domnisoare vor putea alege din nenumarate sugestii: bijuterii create din materiale neconventionale sau din pietre pretioase si semipretioase, aranjamente florale, accesorii vestimentare, decoratiuni, cosmetice naturale si alte obiecte lucrate manual, precum eşarfe de mătase naturală pictate manual, genţi şi poşete din piele naturală, cusute manual, obiecte din pâslă, traiste împletite din fibre textile etc, sticlă pictată în tehnica vitro, pana la produse gourmet. Pe langa toate acestea veti gasi si o zona de Fengh Shui, reduceri la diverse articole de imbracaminte si multe alte surprize! Pentru a fi la curent cu evenimentul accesati -- > https://www.facebook.com/events/189861414832697/.


De ziua ta, Femeie este un targ propus de For the love of fashion! Cei mai buni artisti se intalnesc pentru a-si expune cele mai frumoase creatii: bijuterii, tinute vestimentare, accesorii, produse pentru casa ta, decoratiuni si produse BIO pentru tine si familia ta. Sute de modele realizate de artiști, designeri de produs si designeri vestimentari te așteapta sa le descoperi. Pentru a fi la curent cu evenimentul accesati -- > https://www.facebook.com/events/1450391491659923/.




De ziua femeii Bounty Fair organizeaza un eveniment special care reuneşte 60 de artişti romăni cu mii de creații lucrate manual, cu design propriu, care serbează sărbătoarea de 8 martie, ziua femeii! Veti avea parte de ateliere de personalizat cadourile, tombola cu premii, make-up gratuit oferit de Avon si multe alte surprize! Pentru a fi la curent cu evenimentul accesati -- > https://www.facebook.com/events/955074044607804/.


Avem parte si de un yard sale, Second Chance Yard Sale, care de indeamna sa dam lucrurilor o a doua sansa! Sa recirculam, reutilizam si revindem imbracaminte, incaltaminte , accesorii si cate-si-mai-cate. Pentru a fi la curent cu evenimentul accesati -- > https://www.facebook.com/events/963406750426642/.


Iar pe 8 Martie, cei de la Ramayana Cafe ne-au pregatit un eveniment special, absolut gratuit, unde putem beneficia de tratamente cosmetice organice, tatuaje cu henna, impletituri, sedinte de make-up si multe alte surprize! Pentru a fi la curent cu evenimentul accesati -- > https://www.facebook.com/events/1355796264516825/.


Weekend frumos! V-am pupat!




Disclaimer: Imaginile și textele de pe blog îmi aparțin. Înainte de a folosi vreun text sau vreo fotografie trebuie să-mi cereți acordul scris. Nu sunt plătită de către societățile sau brandurile menționate pentru a scrie despre ele. Punctele de vedere sunt strict personale și nu sunt afiliată acestor companii.







2 comentarii: