joi, 21 aprilie 2016

Evenimente pentru weekend III

Salutare tutror,

Încerc să fac un obicei din a posta, în fiecare zi de joi, evenimentele care au loc în weekend! Majoritatea sunt de beauty & fashion, dar încerc să găsesc și altfel de evenimente pentru că, zic eu, este bine să ieșim din când în când din zona noastră de confort!
Acestea fiind spuse am să trec la prezentarea evenimentelor care au loc în București în perioada 23-24 aprilie! Și vă anunț de pe acum că sunt multe! Deci, dacă sunteți în căutare de ceva nou sau cadouri pentru sărbătorile ce se apropie, târgurile acestea vin la fix! Să sperăm doar că vremea o să țină cu noi!

Primul târg despre care vreau să vă vorbesc este Dichisar! Împlinesc un an de existență și v-au pregătit multe surprize! Impact Hub, iar intrarea este liberă! Găsiți de toate, de la cadouri până la tatuaje henna și macaroons, mai mult, drumul până acolo este free, cu Uber! Dacă nu mă credeți, intrați aici --> https://www.facebook.com/events/505880716282016/ și vă veți convinge!

Ca să aveți vreme să vă faceți cumpărăturile așa cum trebuie, târgul se desfășoară tot weekendul, la

La Casa Universitarilor dăm peste Bounty Fair! Cadourile hand-made, personalizate și diversele ateliere de creație vă vor menține interesul, mai ales că au și o zonă de restaurant, unde vă puteți relaxa! Pentru a găsi cadourile ideale de Paști sau Florii, târgul vă stă la dispoziție tot weekendul! Intrarea este 5 lei și puteți participa la o tombolă cu premii interesante! Dacă v-a stârnit interesul, toate detaliile le găsiți aici: https://www.facebook.com/events/1024198947602715/ .

Dacă vreți să găsiți diverse chilipiruri, atunci Yard Sale este locul potrivit! Tot weekendul, la Jacques Pot, puteți să scotociți după mici comori! Expozanții diferă de la o zi la alta, și pentru că intrarea este liberă, puteți merge și sâmbătă și duminică, dacă sunteți curioase! Alte informații găsiți aici: https://www.facebook.com/events/1017004355032891/ .

Tot un yard sale, de această dată Love Yard Sale, sâmbătă și duminică, la Mântuleasa 40. Deja știm ce găsim la un astfel de târg! Diverse haine care ne pot completa garderoba sau accesorii care scot din anonimat o ținută, toate la prețuri foarte accesibile! Programul integral al târgului îl găsiți aici: https://www.facebook.com/events/1682806961932624/.

Sâmbătă, la Bram Stoker`s Pub se desfășoară See Buy Bye - Garage Sale! Ei promit multă distracție, obiecte pe gustul tuturor, care se pot transforma cu ușurință în cadouri pentru cei dragi! Intrați pe pagina evenimentului ca să vă convingeți: https://www.facebook.com/events/731004577039895/ .

Un alt eveniment, de această dată online, Bazar pentru Răzvan, despre care v-am vorbit și săptămâna trecută (aici), este locul unde puteți să vindeți și să cumpărați diverse obiecte! De la jocuri Play-station, la cosmetice și accesorii, găsiți de toate! Eu m-am înscris deja cu două produse, așa că dacă sunteți curioase să descoperiți micile comori, o puteți face aici: https://www.facebook.com/events/1077773582283307/ !

Dacă vreți și alt gen de activități sau dacă vreți să vă relaxați după nebunia căutării de cadouri,  Cărturești Carusel sărbătorește Ziua Internațională a Cărții într-un mod inedit!
Și când spun inedit nu glumesc, deoarece vor organiza un flashmob! Dacă vreți să fiți părtași la flashmob sau pur și simplu să îi aplaudați pe participanți, trebuie neapărat să intrați pe pagina de Facebook a evenimentului și să vă informați: https://www.facebook.com/events/1710354772537234/ .

O invitație la relaxare și visare vine din partea ceainăriei La un ceai. Sâmbătă și duminică vă invită la o porție de waffles, alături de ceaiurile lor delicioase! Grădina este frumos amenajată, la fel și interiorul, iar tentația de a mânca un waffle super gustos (le-am testat deja :D) și de a bea un ceai aromat este foarte mare, mai ales că sunt atâtea târguri de vizitat! Deci pot spune că pică la fix invitația lor! Vă las un link ca să vă convingeți singure: https://www.facebook.com/events/1947815192185332/.


Acestea fiind spuse, vă doresc multă inspirație în alegerea cadourilor pentru cei dragi sau pentru voi! Avem la dispoziție o groază de târguri foarte interesante, iar dacă știți și alte evenimente, vă rog să le menționați în secțiunea de comentarii!

V-am pupat!







Disclaimer: Imaginile și textele de pe blog îmi aparțin. Înainte de a folosi vreun text sau vreo fotografie trebuie să-mi cereți acordul scris. Nu sunt plătită de către societățile sau brandurile menționate pentru a scrie despre ele. Punctele de vedere sunt strict personale și nu sunt afiliată acestor companii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu