joi, 9 martie 2017

Unde iesim in weekend?

Salutare tuturor,


Ce faceti in weekend? Daca sunteti in pana de idei, va propun cateva targuri si evenimente care sigur vor fi pe gustul vostru!


Targ Handmade Spring ne promite trei zile de vis intr-o locatie speciala, unde artisti-expozanti isi vor expune creatiile unicat. Curtea Casei Monteoru , situata pe Calea Victoriei 115, vizavi de hotel Golden Tulip, atractie speciala pentru turisti, isi va deschide portile pentru creatie. Pentru a fi la curent cu evenimentul, accesati --> https://www.facebook.com/events/248394625620595/ .
Yard Sale ne asteapta la prima sa editie de primavara! Este un proiect ce are ca scop statornicirea notiunii de “REUSE, RECYCLE!”printre consumatorii din Romania, prin organizarea de evenimente lunare! Pentru a fi la curent cu evenimentul, accesati --> https://www.facebook.com/events/948028278666929/.
LOVE Yard Sale, targul lucrurilor frumoase care merita inca o sansa sa fie indragite, va invita la prima editie de primăavara! LOVE Yard Sale ramane acelasi targ plin de veselie unde vei gasi o varietate de articole (imbracaminte, incaltaminte, accesorii, podoabe, mici decoratiuni) in stare foarte buna si multe din ele chiar noi. Pentru a fi la curent cu evenimentul, accesati --> https://www.facebook.com/events/331929517204517/.
Festivalul Mucenicilor, pentru ca este acea perioada din an cand se prepara gustosii mucenici, ne asteapta in acest weekend sa descoperim traditii si obiceiuri din diverse colturi ale tarii! Pentru a fi la curent cu evenimentul, accesati --> https://www.facebook.com/events/811271942354196/.
Targul Ozosep este un târg de produse naturale, de calitate, aduse de mici producători din Harghita și împrejurimi. Ateliere de creație pentru copii, muzică bună, gulaș și Sekler Hot Dog, toate servite într-o atmosferă frumoasă și primitoare. Pentru a fi la curent cu evenimentul, accesati --> https://www.facebook.com/events/282223328863453/.
Si sa nu uitam ca incepe Food Truck Festival! Unsprezece food truck-uri si van-uri cu unele dintre cele mai apreciate si delicioase propuneri de street food vor stationa timp de 4 saptamani, de marti pana duminica intre 11:00-20:00 (lunea fiind inchis), in parcarea Promenada Mall Bucuresti (intrarea dinspre Barbu Vacarescu cat si cea dinspre Calea Floreasca). Pentru a fi la curent cu evenimentul, accesati --> https://www.facebook.com/events/1083394121788067/.


Weekend frumos! V-am pupat!





Disclaimer: Imaginile și textele de pe blog îmi aparțin. Înainte de a folosi vreun text sau vreo fotografie trebuie să-mi cereți acordul scris. Nu sunt plătită de către societățile sau brandurile menționate pentru a scrie despre ele. Punctele de vedere sunt strict personale și nu sunt afiliată acestor companii.

2 comentarii: