joi, 1 decembrie 2016

Evenimente pentru weekend XXXIV & weekend vlog

Salutare tuturor,


 Este primul weekend de decembrie, luna cadourilor a început în mod oficial și, dacă nu ați plecat din oraș, vă invit la câteva târguri, unde sigur veți găsi ceva cadouri pentru Moș Nicolae sau Moș Crăciun!



Târgul Cadourilor de iarnă se desfășoară în Mall Vitan și Plaza Romania, iar expozanții vor sta cam până la Crăciun. Veți găsi obiecte de decor, bijuterii unicat și vintage, obiecte artizanale și multe altele, potrivite cu sezonul! Mai multe, aici --> https://www.facebook.com/events/369598233377614/.


La Berăria H are loc Târgul Iernii, iar acolo vom găsi produse și haine tradiționale, jucării și alte bunătăți de sezon! Au loc și ceva concerte, așa că intrați pe pagina evenimentului pentru programul complet --> https://www.facebook.com/events/1111083935677430/.


Târg de Sfântul Nicolae cu 130 de meșteri mari este locul de unde puteți cumpăra sau doar admira jucării, ii, măști, podoabe și multe, multe altele! Detalii, aici --> https://www.facebook.com/events/243901046027827/.


Food Truck Festival revine, de această dată însă, cu o ediție specială, dedicată sărbătorilor de iarnă! Cele mai apreciate și delicioase propuneri de street food vor fi prezente timp de 21 de zile în parcarea Promenada Mall București! Toate informațiile, aici --> https://www.facebook.com/events/1108883395895727/.


Despre weekendul trecut v-am vorbit aici:


Un sfârșit de săptămână frumos! V-am pupat!



Disclaimer: Imaginile și textele de pe blog îmi aparțin. Înainte de a folosi vreun text sau vreo fotografie trebuie să-mi cereți acordul scris. Nu sunt plătită de către societățile sau brandurile menționate pentru a scrie despre ele. Punctele de vedere sunt strict personale și nu sunt afiliată acestor companii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu