joi, 24 mai 2018

Despre OrgaBeauty.ro si produsele organice

De curand, in rutina mea de ingrijire au intrat doua produse noi, produse cu ingrediente naturale si organice, care sunt disponibile pe site-ul OrgaBeauty. Pana sa va vorbesc despre aceste doua produse, vreau sa va spun cateva cuvinte despre site si despre brandurile pe care le gasiti acolo!
 
 
Magazinul on-line aduce brand-uri noi pe piata romaneasca, in exclusivitate pentru acest an, cum ar fi: Pinks Boutique, Olive'Secret, Nominoe, Aurum Africa, Pure Skin Food, Hands On Veggies, Wooden Spoon si MOA London.
Fiecare brand aduce o inovatie in formula produselor, folosind ingrediente organice sau naturale, netestate pe animale, ingrediente fara parabeni, SLS sau aditivi sintetici si chimici.
 
Incep cu Pinks Boutique, un brand care foloseste numai ingrediente organice, certificate de Soil Association. Ne asigura ca folosesc cantitatea corecta din fiecare ingredient si uleiuri esentiale pentru a livra un beneficiu cu adevarat terapeutic. Toate formulele sunt fara iritanti ai pielii, hormoni chimici modificati, conservanti daunatori, culori artificiale, parfumuri sau ingrediente  modificate, de origine animala. Produsele vin din surse sustenabile si sunt 100% biodegradabile, iar ambalajul este menit sa minimalizeze deseurile din plastic, fiind folosite recipientele din sticla si plastic, reciclabile. 
Ingredientele sau produsele Pinks Boutique nu au fost testate pe animale si sunt potrivite pentru vegetarieni.

De la Pinks Boutique folosesc Gomajul pentru fata cu bambus si ovaz, 100% natural si cu 87% ingrediente organice certificate. Se poate folosi pe pielea uscata/ sensibila o data pe saptamana, iar pe cea combinata / grasa de doua ori pe saptamana.
Gomajul acesta imi lasa o piele fina, catifelata, luminoasa, curata foarte bine celulele moarte si impuritatile adunate in pori. Il folosesc de doua ori pe saptamana, seara, dupa demachiere, pe tenul perfect curat, iar dupa gomaj aplic o lotiune tonica si crema de seara!
Si, bonus, ambalajul este din sticla, detaliu care sustine ideea de produs natural, organic!
Produsul are 60 de grame, este valabil 6 luni de la deschidere si costa 140 lei!
 
Iar al doilea produs este de la Wooden Spoon! Wooden Spoon combina uleiurile organice neprocesate cu extracte pretioase din plante, care nu numai ca modifica senzatia generala a corpului si a fetei, ci ajuta efectiv sa mentina pielea sanatoasa, intinerita si irezistibil de moale.
WoodenSpoon a creat linia de produse de ingrijire faciala Super Seeds bazata pe extracte din seminte din plante bogate in nutrienti ce lupta impotriva imbatranirii tenului si factorilor externi.
 
Din aceasta gama am Serumul pentru ochi fara parfum, un produs anti-rid ce contine 96% ingrediente organice si 100% ingrediente naturale.
 
Serumul pentru ochi este un prim pas in ingrijirea pielii delicate a ochilor, acest produs fiind potrivit si persoanelor cu intoleranta la parfumuri, ce au pielea extrem de sensibila.
Este un serum usor uleios, dar care se absoarbe destul de repede in piele.
Este inca prea devreme sa observ rezultate dar, pana acum, va pot spune ca hidrateaza destul de bine si nu am avut nici un fel de reactie negativa.

Vine in ambalaj de sticla, are 15 ml, este valabil 6 luni de la deschidere si costa 119 lei!
 
Tot ce vreau sa va mai spun este ca in luna mai aveti transport gratuit si doua esantioane cadou la orice comanda!
Daca vreti sa aflati mai multe despre OrgaBeauty.ro ii puteti gasi pe Facebook si Instagram!

In comentarii as vrea sa-mi spuneti cum vi se par produsele lor, daca va tenteaza produsele cu ingrediente organice si ce produs de pe site-ul lor v-a atras atentia in mod deosebit!

V-am pupat!
 


2 comentarii:

  1. Daca mi-as permite as folosi numai produse organice. Cel mai mult ma tenteaza sa mi-l iau este Serumul pentru ochi fara parfum.

    RăspundețiȘtergere