joi, 20 octombrie 2016

Evenimente pentru weekend XXVIII & weekend vlog

Salutare tuturor,


Ca de obicei am strâns pentru voi cele mai interesante evenimente care au loc în București, în acest weekend! Sunt destul de multe și variate, așa că nu mă mai lungesc cu vorba și încep să vă spun câte puțin despre fiecare!

În primul rând avem Festivalul Castanelor, unde îl putem întâlni pe Chef Scărlătescu și Chef Gabriel Toader! Este un festival în premieră în București și vă spun sincer că eu sunt foarte curioasă! Mai multe detalii, aici --> https://www.facebook.com/events/772771502861971/.

Salonul Auto București își deschide porțile chiar azi, joi și daca în acest weekend nu ajungeți, nu vă faceți griji pentru că este deschis până pe 30 octombrie! Este un eveniment ce mie-mi place și sper să pot ajunge! Programul complet, aici --> https://www.facebook.com/events/320759571618001/.

Art Fashion Fair, pentru că nu se poate un weekend fără un târg fashion! Aici veți găsi expuse, într-un spațiu deosebit, creațiile designerilor români! Mai multe, aici --> https://www.facebook.com/events/963223187123173/.

Noaptea albă a creatorilor de produs este deja la a 5-a ediție, fiind o platformă activă de networking și inspirație, dedicată persoanelor creative din România. Detalii, aici -->https://www.facebook.com/events/687833798043423/.

The Fall Issue este un târg dedicat iubitoarelor de vintage. Cele mai frumoase haine și accesorii așteaptă să fie probate, însușite și purtate de fete nostalgice, care știu că iubirile adevărate se trăiesc toamna! Dacă sunteți curioase, găsiți mai multe informații aici --> https://www.facebook.com/events/1122631194488158/.

Și închei lista evenimentelor cu ceva dulce și bun, mai exact Organic & Sweet Fest ce are loc în incinta Mall Promenada! Găsiți nu doar dulciuri, ci și produse de îngrijire! Mai multe, aici --> https://promenada.ro/organic-choco-fest-delicii-dulci-si-cosmetice-bio-pentru-toate-varstele/.

Și cam acesta ar fi weekendul nostru! Aveți de unde alege, pentru că tematica fiecărui târg este diferită și nu în ultimul rând, interesantă!
Ne vedem la târguri!

Iar în săptămâna ce a trecut am participat la multe evenimente, așa că le-am pus pe toate într-un vlog-video și îl împart cu voi:
Weekend frumos! V-am pupat!


Disclaimer: Imaginile și textele de pe blog îmi aparțin. Înainte de a folosi vreun text sau vreo fotografie trebuie să-mi cereți acordul scris. Nu sunt plătită de către societățile sau brandurile menționate pentru a scrie despre ele. Punctele de vedere sunt strict personale și nu sunt afiliată acestor companii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu