joi, 29 septembrie 2016

Evenimente pentru weekend XXV

Salutare tuturor,


Nu-mi vine a crede că deja vorbim despre evenimentele din primul weekend de octombrie! Zboară timpul, nici nu-mi dau seama când a trecut luna septembrie! Dar nu este nici o problemă, mai ales că weekendurile sunt pline de evenimente și târguri frumoase!
Despre ele, mai multe informații, găsiți mai jos!





Primul târg la care vă invit să mergeți este For the love of fashion - Târg de creație handmade și design. Zeci de artiști se întâlnesc la Terasa Monteoru pentru a-și expune creațiile! Detalii, aici --> https://www.facebook.com/events/188412621568047/.




Bounty Fair este un alt târg unde putem găsi obiecte ale diverșilor artizani și artiști din România, dar putem participa și la diverse activități și ateliere ce se vor desfășura în cadrul acestui târg. Mai multe informații, aici --> https://www.facebook.com/events/221158081617266/.


Unul dintre cele mai importante evenimente, dedicate sectorului de beauty, este Cosmetics Beauty Hair și are loc în acest weekend, la Romexpo. Despre program si participanti aflati mai multe, aici --> https://www.facebook.com/events/1258809737483388/.


Un alt târg dedicat sectorului de beauty este Top Beauty Trade Show. Cei de la Top Line Europa vă așteaptă cu multe surprize și mai ales prețuri foarte mici la produsele lor de top. Detalii, aici --> http://www.topline.ro/topbeauty-2016/.


Un târg cu aer tradițional ne așteaptă și în acest weekend, în București. Dacă vă plac produsele tradiționale și meșteșugărești, aruncați o privire aici --> https://www.facebook.com/events/1087048311349466/ pentru a afla mai multe informații.


Bucharest Science Festival este un eveniment care ne propune să ne gândim la colonizarea planetei Marte și la provocările pe care o astfel de acțiune le presupune. Mie mi se pare destul de interesant subiectul și dacă vă atrage și pe voi, găsiți mai multe detalii, aici --> https://www.facebook.com/events/884478964989296/.


Și închid această listă cu festivalul Noaptea albă a galeriilor, care se desfășoară în mai multe orașe, așa că intrați pe pagina evenimentului pentru a vedea care sunt orașele participante și care este programul lor --> https://www.facebook.com/events/1755166281429187/.


În această săptămână nu avem vlog, dar v-am pregătit un tag-video destul de drăguț:
Weekend frumos!
V-am pupat!




Disclaimer: Imaginile și textele de pe blog îmi aparțin. Înainte de a folosi vreun text sau vreo fotografie trebuie să-mi cereți acordul scris. Nu sunt plătită de către societățile sau brandurile menționate pentru a scrie despre ele. Punctele de vedere sunt strict personale și nu sunt afiliată acestor companii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu