miercuri, 30 martie 2016

Ce facem în weekend?

Salutare tuturor,

Weekendul acesta se anunță plin de evenimente în Bucureşti şi m-am gandit sa amintesc câteva dintre ele aici, pe blog.

Încep cu târgul de carte, Kilipirim; perioada de desfăşurare este 30 martie-3 aprilie, iar locația este aripa Călăraşi din Unirea Shopping Center.
Evenimentul creat pe Facebook îl găsiți aici:

Tot pentru amatorii de chilipiruri este şi următorul târg, doar că aici vorbim despre haine şi accesorii la prețuri foarte mici. Mi-am gãsit la Yard Sale de multe ori accesorii interesante, aşa că dacă ieşiți la plimbare în weekend treceţi şi pe la Jacques Pot pentru o mică scotoceală!
Pentru alte detalii, accesaţi https://www.facebook.com/events/1017004355032891/ .

Rămânem în zona de fashion pentru că tot în acest weekend are loc şi Cloud No. 9 Pop-Up Store. Locaţia este The ARK şi aici veţi găsi colecţiile designerilor români. Dacă la cele două târguri amintite mai sus intrarea este liberă, aici veţi plăti 10 lei la intrare.
Mai multe detalii, ca de obicei, pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1739930682918859/ .

Următorul eveniment nu este un târg, ci un curs despre istoria pantofilor! Are loc la Fundaţia Calea Victoriei şi este susţinut de Lector Monica Neatu.  Costul de participare este de 35 de lei. Sunt sigură că va fi plin de informaţii interesante, iar pentru detalii în plus: https://www.facebook.com/events/1572506659728994/ .

Astea fiind spuse vă doresc un weekend minunat, iar dacă ştiti şi alte evenimente ce se desfăşoară în acest weekend vă rog să lăsaţi în secţiunea de comentarii detaliile!

V-am pupat !

Un comentariu: